Groeten internetmensen. Ik hoop dat mijn Google-Nederlands begrijpelijk is. Vandaag hebben we op BAMvfx een T-Shirt ontworpen voor onze vrienden in Nederland bij The Kitchen Witchery. Het personage Sammy Soapa overtrof mijn verwachtingen. Oorspronkelijk moest het gewoon een lijntekening zijn met een witte streep. Maar @pacific_exotics zat in mijn Twitch-stream en vond de schetsmatige stijl leuk. Dus ik ging ermee akkoord. En ik ben super blij dat ik dat gedaan heb. Binnenkort komt er een video op mijn Youtube kanaal en is het shirt al verkrijgbaar in de winkel. Bedankt voor het langskomen en onthoud dat de kaas muf en beschimmeld is.
Klik hierboven voor het T-Shirt (click for T-Shirt)

Lemme Know Whacha Thinking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.